Obrint futur des de 1972

L'origen d'Andreu Barberá, S.L. ho trobem en 1972, any en què D. Vicente Andreu Bort, avui el nostre President, funda una xicoteta fusteria metàl·lica, que amb els anys es convertiria en una gran companyia, sòlida i de gran prestigi, i la marca espanyola de referència en el sector de les portes metàl·liques: Andreu.

Este mateix any, fruit del seu afany de superació i esperit emprenedor, dissenya i patenta un nou model de porta metàl·lica multiusos, fabricada a més amb un sistema propi i exclusiu. Es tractava de la que posteriorment es coneixeria a Espanya com a porta ENSAMBLADA

Este fet va suposar una fita tanta per la recentment creada empresa, com per al mercat en general, revolucionant-ho i marcant el camí cap a l'estandardització de mesures i uniformitat d'acabats per a este tipus de producte. Prova d'això és que, hui en dia, la pràctica totalitat de les portes metàl·liques batents que es fabriquen a Europa es fan emprant tant dissenys com a sistemes de producció molt similars al desenvolupat per Andreu fa més de 40 anys.

Amb l'experiència i el coneixement adquirits i per donar resposta a una demanda del mercat cada dia més creixent, a principis de la dècada dels 80 desenvolupem un producte més tècnic i especialitzat: la porta TALLA-FOCS, que ha acabat convertint-se en autèntic estendard i carta de presentació d'Andreu, tant a nivell nacional com a internacional.

Anys més tard, ja entrats els 90, llancem la nostra línia de portes més estètica i elegant: la família RESIDENCIAL, que ve a completar una ja de per si mateix àmplia gamma de productes, el que fa que els nostres clients ens perceben com una opció preferent, que compta amb una resposta global per a les seues necessitats.

Amb l'aval de la nostra trajectòria, dia a dia obrim noves portes a la imaginació, posant a la seua disposició tots els mitjans per innovar la nostra oferta de portes metàl·liques MULTIUSOS, TALLA-FOCS i RESIDENCIAL amb solucions personalitzades i adaptades a cada necessitat.

Disposem dels sistemes de producció tecnològicament més avançats i d'un gran equip humà, que ens permet donar resposta a un mercat cada vegada més exigent i complex. Som experts a aportar noves idees als projectes dels nostres clients i a dotar a cada nou model d'un valor afegit, garantia de qualitat.

En aquest sentit, per assegurar als nostres clients la qualitat dels nostres productes i processos de disseny, producció i comercialització, tenim implantat i certificat per AENOR el sistema de gestió de qualitat d'acord amb la norma UNE-EN-ISO 9001:2015.

En Andreu treballem per obrir noves portes al futur.