Noticies

Álvaro Fuertes, campió d'Espanya de Premoto3 2021, visita Andreu Barberá, S.L.

02/02/2022

Álvaro Fuertes, flamant campió d'Espanya ESBK en la categoria Premoto3 va visitar, el mes de gener, les instal·lacions d'Andreu Barberá per a agrair el suport de l'empresa a través del seu patrocini. Álvaro, que va acudir acompanyat de la seua moto BeOn de 250cc, companya de fatigues que li ha ajudat a arribar al mes alt, va fer lliurament d'un detall dedicat i personalitzat a la família Andreu, que va rebre orgullosa al campió.

Després d'una primera temporada d'adaptació en 2020 en la qual el FuertesTeam#16 va quedar 4t, este segon cicle va arrancar amb l'objectiu de millorar resultats i el final no ha pogut ser millor. Des de la primera carrera Álvaro no es va baixar del podi, amb 3 victòries, 2 segons llocs, 4 tercers i 3 quarts, que el van pujar al mes alt del calaix amb 254 punts.

Per a 2022 el panorama canvia radicalment, irrompent de ple en el campionat Fim Júnior en la categoria Hawkers European Talent Cup (HETC), en la qual correrà a més amb una nova moto, una Profunda NSF 250. Álvaro té clar que cal anar pas a pas, amb l'objectiu este any de continuar aprenent, de cara a fer el salt al mundial en un futur.

Andreu Barberá felicita l'equip al complet per este triomf i expressa el seu compromís de continuar contribuint, en la mesura que siga possible, en la cerca de nous èxits. És un orgull formar part d'este projecte i fer costat a l'equip Fuertes Team, que mostra un gran talent, esperit de treball i superació.